Как да стигна до Коларска и Металуршка в Smederevo с Автобус или Влак

Старт
Край
Търси

Упъване до Коларска и Металуршка (Smederevo) с обществен транспорт

Кликнете на маршрута, за да получите актуални графици, пристигания в реално време и стъпка по стъпка упътване.

Кликнете на маршрут, за да получите обновени графици

Въпроси и Отговори

Получете упътване от настоящата ви локация
Moovit е приложение за пътуване #1 в света.
Поддържа над 2600 града в 85+ държави по свта!
Google Play badge AppStore badge

Търсите как да стигнете до Коларска и Металуршка в Smederevo, Сърбия? Moovit ви показва най-бързия маршрут и най-краткото време, което ще ви отнеме да стигнете до там. Вижте Moovit App или Уебсайта на Moovit , за да намерите последния график или да планирате маршрута си на картата или да намерите най-близката спирка до желаната от вас дестинация. Ако има конкретна пресечка или кръстовище, което искате да посетите, въведете адреса на улицата или пътя и Moovit ще ви помогне да планирате пътуването си.

Следните опции за обществен транспорт, Автобус или Влак, могат да ви отведат до Коларска и Металуршка. Следните линии и маршрути имат спирки наблизо - Автобус: STARA ŽELEZARA - CARINA, STARA ŽELEZARA - NOVA ŽELEZARA.

Не е нужно да сваляте отделно приложение за автобус и отделно приложение за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време за автобус или влак. Изтеглете приложението Moovit, за да следвате указанията на живо до Коларска и Металуршка.

Ние правим пътуването до Коларска и Металуршка лесно, затова над 250 милиона потребители, включително и потребители в Smederevo се доверяват на Moovit като най-доброто приложение за обществен транспорт.

Коларска и Металуршка, Smederevo
Moovit - Вашето местно пътно приложение за Android и iOS
Moovit Пристигания в Реално Време, Графици, Карти и Още