Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Пиле на Грил - Кауфланд в Разград с автобус?

Разгледайте Пиле на Грил - Кауфланд, Разград, на картата

Упъване до Пиле на Грил - Кауфланд (Разград) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Пиле на Грил - Кауфланд

  • АвтобусАвтобус: 

Как да стигна до Пиле на Грил - Кауфланд с автобус?

Кликнете на автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Автобус спирки близо до Пиле на Грил - Кауфланд в Разград

  • Родопи,2 минути пеша,
  • Емз,5 минути пеша,
  • Странджа,7 минути пеша,

Автобус линии до Пиле на Грил - Кауфланд в Разград

  • 2,Централна Жп Гара,
  • 6,Гробищен Парк,
  • 8,Автогара,
  • 3,Бизнес Зона Перистър,
  • 5,Ж.К. Орел,
Въпроси и Отговори
  • Кои са най-близките спирки до Пиле на Грил - Кауфланд?

    Най-близките спирки до Пиле на Грил - Кауфланд са:

    • Родопи е на 149 метра разстояние, 2 мин. пеша.
    • Емз е на 346 метра разстояние, 5 мин. пеша.
    • Странджа е на 444 метра разстояние, 7 мин. пеша.
  • Кои автобус линии спират до Пиле на Грил - Кауфланд?

    Тези автобус линии спират близо до Пиле на Грил - Кауфланд: 2, 5

  • Коя е най-близката автобус спирка до Пиле на Грил - Кауфланд в Разград?

    Най-близката автобус спирка до Пиле на Грил - Кауфланд в Разград е Родопи. Има 2 мин. пеша.

Разгледайте Пиле на Грил - Кауфланд, Разград, на картата

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Разград.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

Обществен Транспорт до Пиле на Грил - Кауфланд в Разград

Чудите секак да стигнете до Пиле на Грил - Кауфланд в Разград, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Пиле на Грил - Кауфланд с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Пиле на Грил - Кауфланд в реално време.

Търсите най-близката спирка или станция до Пиле на Грил - Кауфланд? Разгледайте този списък със спирки, които са най-близо до дестинацията ви: Родопи; Емз; Странджа.

Автобус:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Пиле на Грил - Кауфланд лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Пиле на Грил - Кауфланд лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Разград, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Пиле на Грил - Кауфланд Адрес: улица Булевард Априлско въстание Разград, 7200 Разград в Разград

Пиле на Грил - Кауфланд, Разград

Придвижвайте се из Разград с градския транспорт!

Пътуването из Разград никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Разград.

Когато пътувате до някоя дестинация из Разград, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Чудите се как да използвате обществен транспорт в Разград или как да платите за обществен транспорт в Разград? Приложението за обществен транспорт Moovit може да ви помогне да навигирате в пътя си с обществен транспорт лесно и с минимални разходи. Включва такси за обществен транспорт, цени на билети и разходи. Търсите карта на линиите на обществения транспорт в Разград? Приложението за обществен транспорт Moovit показва всички карти на обществения транспорт в Разград с всички автобус маршрути и спирки на интерактивна карта.

Разград има 1 транспортни видове, включително: автобус, управлявани от няколко транспортни агенции, включително Градски транспорт Разград

Линии на обществен транспорт със спирки най-близо до Пиле на Грил - Кауфланд в Разград

Автобус линии със спирки най-близо до Пиле на Грил - Кауфланд в Разград

По-лесно да стигнете до Пиле на Грил - Кауфланд в...