Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Хотел Сухин дол С.Белимел в Чипровци с автобус?

Разгледайте Хотел Сухин дол С.Белимел, Чипровци, на картата

Упъване до Хотел Сухин дол С.Белимел (Чипровци) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Хотел Сухин дол С.Белимел

  • АвтобусАвтобус: 

Как да стигна до Хотел Сухин дол С.Белимел с автобус?

Кликнете на автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Автобус спирки близо до Хотел Сухин дол С.Белимел в Чипровци

  • Бели Мел,1 минути пеша,

Автобус линии до Хотел Сухин дол С.Белимел в Чипровци

  • МАРТИНОВО,Мартиново,
  • ПРЕВАЛА,Превала,
  • ЧИПРОВЦИ,Чипровци,
Въпроси и Отговори
  • Кои са най-близките спирки до Хотел Сухин дол С.Белимел?

    Най-близките спирки до Хотел Сухин дол С.Белимел са:

    • Бели Мел е на 42 метра разстояние, 1 мин. пеша.
  • Коя линия на автобус спира близо до Хотел Сухин дол С.Белимел?

    МАРТИНОВО

  • Коя е най-близката автобус спирка до Хотел Сухин дол С.Белимел в Чипровци?

    Най-близката автобус спирка до Хотел Сухин дол С.Белимел в Чипровци е Бели Мел. Има 1 мин. пеша.

Разгледайте Хотел Сухин дол С.Белимел, Чипровци, на картата

Обществен Транспорт до Хотел Сухин дол С.Белимел в Чипровци

Чудите секак да стигнете до Хотел Сухин дол С.Белимел в Чипровци, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Хотел Сухин дол С.Белимел с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Хотел Сухин дол С.Белимел в реално време.

Търсите най-близката спирка или станция до Хотел Сухин дол С.Белимел? Разгледайте този списък със спирки, които са най-близо до дестинацията ви: Бели Мел.

Автобус:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Хотел Сухин дол С.Белимел лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Хотел Сухин дол С.Белимел лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Чипровци, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Хотел Сухин дол С.Белимел Адрес: улица Улица 3-та Белимел, 3462 Чипровци в Чипровци

Хотел Сухин дол С.Белимел, Чипровци

Придвижвайте се из Чипровци с градския транспорт!

Пътуването из Чипровци никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Чипровци.

Когато пътувате до някоя дестинация из Чипровци, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Чудите се как да използвате обществен транспорт в Чипровци или как да платите за обществен транспорт в Чипровци? Приложението за обществен транспорт Moovit може да ви помогне да навигирате в пътя си с обществен транспорт лесно и с минимални разходи. Включва такси за обществен транспорт, цени на билети и разходи. Търсите карта на линиите на обществения транспорт в Чипровци? Приложението за обществен транспорт Moovit показва всички карти на обществения транспорт в Чипровци с всички автобус маршрути и спирки на интерактивна карта.

Чипровци има 1 транспортни видове, включително: автобус, управлявани от няколко транспортни агенции, включително Тролейбусен транспорт Враца, Тролейбусен транспорт Враца и Градски транспорт Монтана

Линии на обществен транспорт със спирки най-близо до Хотел Сухин дол С.Белимел в Чипровци

Автобус линии със спирки най-близо до Хотел Сухин дол С.Белимел в Чипровци

По-лесно да стигнете до Хотел Сухин дол С.Белимел в...