Как да стигна до Alia в Tataouine с Автобус?

Старт
Край
Търси

Въпроси и Отговори

Кои Автобус линии спират до Alia?

Тези Автобус линии спират близо до Alia: BG-TT, TT-DH, TT-HM, TT-MN.

Moovit е приложение за пътуване #1 в света.
Поддържа над 3000 града в 92+ държави по свта!
Google Play badge AppStore badge

Обществен Транспорт до Alia в Tataouine

Търсите упътвания до Alia в Tataouine, Тунис? Вашето пътуване сега става много по-лесно!

Изтеглете приложението Moovit, за да намерите най-бързите упътвания и да видите най-новите Автобус графици до Alia. Намерете актуализирани времена за всички маршрути, които са налични с направления стъпка по стъпка в реално време от Alia.

Изберете Автобус опции, които можете да хванете, за да стигнете до Alia. Ето списък от няколко линии, които минават близо до вашата дестинация - Автобус: BG-TT, TT-DH, TT-HM, TT-MN.

Търсите ли да планирате връщането си от Alia, но не знаете адреса на улицата? Можете да изберете дестинацията си от нашата онлайн карта и Moovit ще намери най-добрите налични маршрути, за да стигнете до там, където трябва да отидете!

Moovit ви помага да намерите най-бързия маршрут и най-удобното време за тръгване. Няма нужда да инсталирате приложение за автобус, за да проверите времената за автобус или приложение за влак, за да видите времената за влака. Moovit има цялата информация за обществения транспорт, която трябва да знаете. Ето защо Google Play Store и Apple App Store ни гласуват доверие като едно от най-добрите налични приложения за обществен транспорт.

Alia, Tataouine

Най-близките спирки до Alia в Tataouine

Moovit - Вашето местно пътно приложение за Android и iOS
Moovit По-лесно е да стигнете до Alia с приложението!