East Midlands, Великобритания

Старт
Край
Търси

Придвижвайте се из East Midlands с градския транспорт!

Пътуването из East Midlands никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в East Midlands.

Когато пътувате до някоя дестинация из East Midlands, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Любопитни сте да знаете какъв е транспорта в East Midlands в сравнение с градовете по света? Moovit Индекс на Обществения Транспорт показва факти и статистики за използването на градския транспорт в над 150 града. Разберете средното време за придвижване и за чакане на пътуващите, разстоянието, което хората пропътуват, за да стигнат до работа с градския транспорт и средната дистанция, която хората в East Midlands извървяват пеша всеки ден. Вижте кои Влак или Автобус и спирки са най-популярни в East Midlands и още много!

East Midlands има 2 транспортни видове, включително: Влак или Автобус, управлявани от няколко транспортни агенции, включително National Rail, Nottingham City Trs., Arriva Midlands, First, Yourbus, Stagecoach, Trent Barton, High Peak, TM Travel, Other Operators

Moovit е приложение за пътуване #1 в света.
Поддържа над 2600 града в 85+ държави по свта!
Google Play badge AppStore badge
Moovit - Вашето местно пътно приложение за Android и iOS
Moovit Пристигания в Реално Време, Графици, Карти и Още