Как да стигна до Ejuba Ademovića в Centar Sarajevo с Автобус

Старт
Край
Търси

Упъване до Ejuba Ademovića (Centar Sarajevo) с обществен транспорт

Кликнете на маршрута, за да получите актуални графици, пристигания в реално време и стъпка по стъпка упътване.

Кликнете на маршрут, за да получите обновени графици

Как да стигна до Ejuba Ademovića с Автобус

Кликнете на Автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

От Gradski Park "Gavrilo Princip", Istočna Ilidža 50 мин
Пеша
Автобус - 31E31E
Пеша
От Betonara Cargo, Novi Grad Sarajevo 95 мин
Автобус - 2626
Автобус - 4949
Автобус - 27E27E
Пеша
Получете упътване от настоящата ви локация
Moovit е приложение за пътуване #1 в света.
Поддържа над 2700 града в 86+ държави по свта!
Google Play badge AppStore badge

Как да стигна до Ejuba Ademovića в Centar Sarajevo, Босна и Херцеговина?

С Moovit е лесно. Въведете пощенския си адрес и навигаторът за маршрути на Moovit ще намери най-бързия начин да стигнете до там! Не сте сигурни къде да слезете на улицата? Изтеглете приложението Moovit, за да получите упътване в реално време (включително къде да слезете на Ejuba Ademovića), да видите разписанията и да получите очакваните часове на пристигане за любимите си линии Автобус.

Търсите най-близката спирка или станция до Ejuba Ademovića? Вижте този списък с най-близките спирки, които са на ваше разположение: Hidrogradnja; Čobanija.

Можете да стигнете до Ejuba Ademovića с Автобус. Това са линиите и маршрутите, които спират наблизо - Автобус: 27E, 31E.

Изтеглете приложението Moovit, за да видите текущия график и наличните маршрути за Centar Sarajevo. Няма нужда да инсталирате специално приложение за автобус, за да проверите времето за автобус или приложение за влак, за да получите време за влак. Moovit е единственото транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да стигнете до мястото, където трябва да отидете.

Ние правим возенето в обществения транспорт до Ejuba Ademovića лесно, поради което над 300 милиона потребители, включително и потребители в Centar Sarajevo, се доверяват на Moovit като най-доброто приложение за обществен транспорт.

Ejuba Ademovića, Centar Sarajevo
Moovit - Вашето местно пътно приложение за Android и iOS
Moovit Пристигания в Реално Време, Графици, Карти и Още