Israel, Израел

Старт
Край
Търси

Придвижвайте се из Israel с градския транспорт!

Пътуването из Israel никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Israel.

Когато пътувате до някоя дестинация из Israel, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Любопитни сте да знаете какъв е транспорта в Israel в сравнение с градовете по света? Moovit Индекс на Обществения Транспорт показва факти и статистики за използването на градския транспорт в над 150 града. Разберете средното време за придвижване и за чакане на пътуващите, разстоянието, което хората пропътуват, за да стигнат до работа с градския транспорт и средната дистанция, която хората в Israel извървяват пеша всеки ден. Вижте кои Автобус, Трамвай и спирки са най-популярни в Israel и още много!

Israel има 2 транспортни видове, включително: Автобус, Трамвай, управлявани от няколко транспортни агенции, включително דן (Dan), אגד (Egged), מטרופולין (Metropoline), קווים (Kavim), אפיקים (Afikim), נתיב אקספרס (Nateev Express), דן בדרום (Dan Badarom), דן באר שבע (Dan Beer-Sheva), אגד תעבורה (Egged Taavura), סיטי פס (Citypass)

Moovit е приложение за пътуване #1 в света.
Поддържа над 1500 града в 79+ държави по свта!
Google Play badge AppStore badge

Трамвай Линии в Israel от סיטי פס (Citypass)

Moovit - Вашето местно пътно приложение за Android и iOS
Moovit Пристигания в реално време, Графици, Карти