Moscow, Русия

Старт
Край
Търси

Придвижвайте се из Moscow с градския транспорт!

Пътуването из Moscow никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Moscow.

Когато пътувате до някоя дестинация из Moscow, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Любопитни сте да знаете какъв е транспорта в Moscow в сравнение с градовете по света? Moovit Индекс на Обществения Транспорт показва факти и статистики за използването на градския транспорт в над 150 града. Разберете средното време за придвижване и за чакане на пътуващите, разстоянието, което хората пропътуват, за да стигнат до работа с градския транспорт и средната дистанция, която хората в Moscow извървяват пеша всеки ден. Вижте кои Метро, Автобус, Трамвай или Тролей и спирки са най-популярни в Moscow и още много!

Moscow има 4 транспортни видове, включително: Метро, Автобус, Трамвай или Тролей, управлявани от няколко транспортни агенции, включително ГУП «Мосметро», Маршруты "Магистраль", Автобусные маршруты «Магистраль», ГУП «Мосгортранс», ООО «Трансавтолиз», ГУП Мосгортранс, ООО «Транс-Вей», ООО «Альфа-Грант»

Moovit е приложение за пътуване #1 в света.
Поддържа над 2700 града в 86+ държави по свта!
Google Play badge AppStore badge

Автобус Линии в Moscow от Автобусные маршруты «Магистраль»

Moovit - Вашето местно пътно приложение за Android и iOS
Moovit Пристигания в Реално Време, Графици, Карти и Още