Прескочи до основното съдържание

Пазарджик Организатор на пътувания с обществен транспорт

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Пазарджик
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение
qrcode-img

Придвижвайте се из Пазарджик с градския транспорт!

Пътуването из Пазарджик никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Пазарджик.

Когато пътувате до някоя дестинация из Пазарджик, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Чудите се как да използвате обществен транспорт в Пазарджик или как да платите за обществен транспорт в Пазарджик? Приложението за обществен транспорт Moovit може да ви помогне да навигирате в пътя си с обществен транспорт лесно и с минимални разходи. Включва такси за обществен транспорт, цени на билети и разходи. Търсите карта на линиите на обществения транспорт в Пазарджик? Приложението за обществен транспорт Moovit показва всички карти на обществения транспорт в Пазарджик с всички Влак, Автобус and тролейбус маршрути и спирки на интерактивна карта.

Пазарджик има 3 транспортни видове, включително: Автобус, Влак, тролейбус, управлявани от няколко транспортни агенции, включително БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ, Хебър Бус, ЧЕПИНО АВТОТРАНСПОРТ, Тролейбусен транспорт Пазарджик

Пристигания в Реално Време, Графици, Карти и Още