Philadelphia, Съединени Щати

Старт
Край
Търси

Придвижвайте се из Philadelphia с градския транспорт!

Пътуването из Philadelphia никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Philadelphia.

Когато пътувате до някоя дестинация из Philadelphia, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Любопитни сте да знаете какъв е транспорта в Philadelphia в сравнение с градовете по света? Moovit Индекс на Обществения Транспорт показва факти и статистики за използването на градския транспорт в над 150 града. Разберете средното време за придвижване и за чакане на пътуващите, разстоянието, което хората пропътуват, за да стигнат до работа с градския транспорт и средната дистанция, която хората в Philadelphia извървяват пеша всеки ден. Вижте кои Метро, Трамвай, Влак или Автобус и спирки са най-популярни в Philadelphia и още много!

Philadelphia има 4 транспортни видове, включително: Метро, Трамвай, Влак или Автобус, управлявани от няколко транспортни агенции, включително SEPTA Subway, SEPTA Trolley, Port Authority Transit Corporation, SEPTA Rail, SEPTA, NJ TRANSIT RAIL-Rail, NJ TRANSIT RAIL-Tram, NJ TRANSIT BUS

Moovit е приложение за пътуване #1 в света.
Поддържа над 2600 града в 85+ държави по свта!
Google Play badge AppStore badge

Влак Линии в Philadelphia от Port Authority Transit Corporation

Влак Линии в Philadelphia от NJ TRANSIT RAIL-Rail

Трамвай Линии в Philadelphia от NJ TRANSIT RAIL-Tram

Moovit - Вашето местно пътно приложение за Android и iOS
Moovit Пристигания в Реално Време, Графици, Карти и Още