Pittsburgh, Съединени Щати

Старт
Край
Търси

Придвижвайте се из Pittsburgh с градския транспорт!

Пътуването из Pittsburgh никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Pittsburgh.

Когато пътувате до някоя дестинация из Pittsburgh, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Любопитни сте да знаете какъв е транспорта в Pittsburgh в сравнение с градовете по света? Moovit Индекс на Обществения Транспорт показва факти и статистики за използването на градския транспорт в над 150 града. Разберете средното време за придвижване и за чакане на пътуващите, разстоянието, което хората пропътуват, за да стигнат до работа с градския транспорт и средната дистанция, която хората в Pittsburgh извървяват пеша всеки ден. Вижте кои Метро, Автобус или Въжена железница и спирки са най-популярни в Pittsburgh и още много!

Pittsburgh има 3 транспортни видове, включително: Метро, Автобус или Въжена железница, управлявани от няколко транспортни агенции, включително Port Authority

Moovit е приложение за пътуване #1 в света.
Поддържа над 2600 града в 85+ държави по свта!
Google Play badge AppStore badge

Въжена железница Линии в Pittsburgh от Port Authority

Moovit - Вашето местно пътно приложение за Android и iOS
Moovit Пристигания в Реално Време, Графици, Карти и Още