Santiago, Чили

Старт
Край
Търси

Придвижвайте се из Santiago с градския транспорт!

Пътуването из Santiago никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Santiago.

Когато пътувате до някоя дестинация из Santiago, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Любопитни сте да знаете какъв е транспорта в Santiago в сравнение с градовете по света? Moovit Индекс на Обществения Транспорт показва факти и статистики за използването на градския транспорт в над 150 града. Разберете средното време за придвижване и за чакане на пътуващите, разстоянието, което хората пропътуват, за да стигнат до работа с градския транспорт и средната дистанция, която хората в Santiago извървяват пеша всеки ден. Вижте кои Метро, Трамвай, Влак, Микробус, Въжена железница и спирки са най-популярни в Santiago и още много!

Santiago има 5 транспортни видове, включително: Метро, Трамвай, Влак, Микробус, Въжена железница, управлявани от няколко транспортни агенции, включително Metro de Santiago, MetroTren Nos, Tren Central, Transantiago, Bus Rural, Bus Vecinal, Bus Aeropuerto, Ascensor, Bus Periférico

Moovit е приложение за пътуване #1 в света.
Поддържа над 1500 града в 79+ държави по свта!
Google Play badge AppStore badge

Santiago Офлайн Карти (PDF)

Трамвай Линии в Santiago от MetroTren Nos

Влак Линии в Santiago от Tren Central

Въжена железница Линии в Santiago от Ascensor

Микробус Линии в Santiago от Bus Periférico

Moovit - Вашето местно пътно приложение за Android и iOS
Moovit Пристигания в реално време, Графици, Карти