Как да стигна до Vilnius-Marijampolė в Vilniaus с Автобус или Тролей?

Старт
Край
Търси

Въпроси и Отговори

Кои са най-близките спирки до Vilnius-Marijampolė?

Най-близките спирки до Vilnius-Marijampolė са:

  • Dieveniškių St. е на 185 метра разстояние, 3 мин. пеша.

Кои Автобус линии спират до Vilnius-Marijampolė?

Тези Автобус линии спират близо до Vilnius-Marijampolė: 3, 41, 42.

Moovit е приложение за пътуване #1 в света.
Поддържа над 3000 града в 92+ държави по свта!
Google Play badge AppStore badge

Обществен Транспорт до Vilnius-Marijampolė в Vilniaus

Чудите секак да стигнете до Vilnius-Marijampolė в Vilniaus, Литва? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Vilnius-Marijampolė с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Vilnius-Marijampolė в реално време.

Търсите най-близката спирка или станция до Vilnius-Marijampolė? Разгледайте този списък със спирки, които са най-близо до дестинацията ви: Dieveniškių St..

Можете да стигнете до Vilnius-Marijampolė с Автобус или Тролей. Това са линиите и маршрутите, които спират наблизо - Автобус: 3, 41, 42.

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Vilnius-Marijampolė лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Vilnius-Marijampolė лесно, затова над 460 милиона потребители, включително и потребители в Vilniaus, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Vilnius-Marijampolė, Vilniaus
Moovit - Вашето местно пътно приложение за Android и iOS
Moovit По-лесно е да стигнете до Vilnius-Marijampolė с приложението!