Прескочи до основното съдържание

Ямбол Организатор на пътувания с обществен транспорт

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Ямбол
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение
qrcode-img

Автобус агенции

Придвижвайте се из Ямбол с градския транспорт!

Пътуването из Ямбол никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Ямбол.

Когато пътувате до някоя дестинация из Ямбол, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Чудите се как да използвате обществен транспорт в Ямбол или как да платите за обществен транспорт в Ямбол? Приложението за обществен транспорт Moovit може да ви помогне да навигирате в пътя си с обществен транспорт лесно и с минимални разходи. Включва такси за обществен транспорт, цени на билети и разходи. Търсите карта на линиите на обществения транспорт в Ямбол? Приложението за обществен транспорт Moovit показва всички карти на обществения транспорт в Ямбол с всички Автобус маршрути и спирки на интерактивна карта.

Ямбол има 1 транспортни видове, включително: Автобус, управлявани от няколко транспортни агенции, включително Юнион Ивкони - Ямбол

Пристигания в Реално Време, Графици, Карти и Още