Прескочи до основното съдържание
Автобус - ГРОБИЩА

ГРОБИЩА Линия

Градски транспорт Поморие ГРОБИЩА автобус График на маршрута и спирки (Актуализирано)

ГРОБИЩА автобус (Вик / Water And Sanitation) 9 спирки заминава от Гробищен Парк и завършва курса на Вик / Water And Sanitation.

ГРОБИЩА автобус преглед на времевия график за предстоящата седмица: Тръгва ведниж на ден в 09:15. Работни дни тази седмица:Уикенд.

Изберете някоя от ГРОБИЩА автобус спирки по-долу, за да намерите актуализирани времеви графици в реално време и да видите картата на маршрута им.

Направление: Вик / Water And Sanitation (9 спирки)

  • Гробищен Парк

  • Сънсет Ризорт / Sunset Resort

  • Бивша Автогара / Ex-Bus Station

  • Лазур / Lazur

  • Блок 25 / Block 25

  • Безалкохолни Напитки (Блок 16) / Soft Drinks (Block 16)

  • Хлебозавод (Полицейско Управление) / Bread Factory (Police Station)

  • Училище Иван Вазов (Център Поморие) / Ivan Vazov School (Pomorie City Centre)

  • Вик / Water And Sanitation

ГРОБИЩА ЧЗВ

  • В колко часа започва работа ГРОБИЩА автобус?

    Услугите на автобус ГРОБИЩА започват в 09:15 в неделя, събота.

  • В колко часа ГРОБИЩА автобус спра да работи?

    Услугите на автобус ГРОБИЩА приключват в 09:15 в неделя, събота.

  • В колко часа пристига ГРОБИЩА автобус?

    Кога идва автобус линия Вик / Water And Sanitation? Проверете Времената на Пристигане в Реално Време за време на пристигане наживо и вижте пълния график за автобус линия Вик / Water And Sanitation, който е най-близо до Вашето местоположение.

  • Има ли ГРОБИЩА автобус спирка близо до мен?

    Кликнете тук, за да видите най-близката ГРОБИЩА автобус спирка.

Градски транспорт Поморие ГРОБИЩА автобус Карта на маршрута – Вик / Water And Sanitation

ГРОБИЩА автобус Карта на Линията

ГРОБИЩА автобус График

ГРОБИЩА автобус маршрут работи през почивните дни. Нормално работно време: 09:15

ДенРаботни часовеЧестота (мин)
понНе РаботиНе Работи
втоНе РаботиНе Работи
сряНе РаботиНе Работи
четНе РаботиНе Работи
петНе РаботиНе Работи
съб09:15Еднократно заминаване
нед09:15Еднократно заминаване

Градски транспорт Поморие автобус Известия за Услуги

Вижте всички актуализации на ГРОБИЩА (от Гробищен Парк), включително информация за статус в реално време, автобус закъснения, промени на маршрути, промени на местоположения на спирки и всякакви други промени в услугата. Получете преглед на карта в реално време на ГРОБИЩА (Вик / Water And Sanitation) и проследете автобус, докато се движи по картата. Изтеглете приложението за цялата информация за Градски транспорт Поморие сега.

Такса на линия ГРОБИЩА автобус

Цените на Градски транспорт Поморие ГРОБИЩА (Вик / Water And Sanitation) може да се променят въз основа на няколко фактора. За повече информация относно цените на билети за Градски транспорт Поморие, моля, проверете приложението Moovit или официалния уебсайт на Градски транспорт Поморие.

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Несебър.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

ГРОБИЩА (Градски транспорт Поморие)

Първата спирка от маршрута ГРОБИЩА автобус е Гробищен Парк, а последната спирка е Вик / Water And Sanitation. ГРОБИЩА (Вик / Water And Sanitation) работи в Уикенд.

Допълнителна информация: ГРОБИЩА има 9 спирки, а общата продължителност на пътуването за този маршрут е приблизително 14 минути.

В движение сте? Вижте защо над 1.5 потребители вярват на Moovit като най-доброто приложение за обществен транспорт. Moovit Ви предлага маршрути на Градски транспорт Поморие , автобус тракери в реално време, упътване в реално време, маршрутни карти на линии в Несебър и помага да намерите най-близкия ГРОБИЩА автобус спирки до вас. Нямате интернет достъп? Изтеглете офлайн PDF карта и графици за автобус за ГРОБИЩА автобус, за да поемете на път.

Автобус тракер на линия ГРОБИЩА в реално време

Проследете линия ГРОБИЩА (Вик / Water And Sanitation) на картата наживо в реално време и следвайте местоположението ѝ, докато се движи между спирките. Използвайте Moovit като автобус тракер на линия ГРОБИЩА автобус тракер приложение на наживо Градски транспорт Поморие и никога не изпускайте своя автобус.

Използвайте приложението като програма за планиране на пътуване за Градски транспорт Поморие или програма за планиране на пътуване за автобус, за да планирате маршрута си около Несебър. Организаторът на пътуване показва актуализирани данни за Градски транспорт Поморие и всеки автобус, включително линия ГРОБИЩА, в Несебър

Следвайте местоположението НА ЖИВО на линия
152af5ГРОБИЩА