Прескочи до основното съдържание
Влак - КПВ

КПВ Линия

Стамболийски / Stamboliyski

БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ

БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ КПВ влак График на маршрута и спирки (Актуализирано)

КПВ влак (Стамболийски / Stamboliyski) 9 гара заминава от Асеновград/ Asenovgrad и завършва курса на Стамболийски / Stamboliyski.

КПВ влак преглед на времевия график за предстоящата седмица: Тръгва ведниж на ден в 07:00. Работни дни тази седмица:дни от седмицата.

Изберете някоя от КПВ влак гара по-долу, за да намерите актуализирани времеви графици в реално време и да видите картата на маршрута им.

Направление: Стамболийски / Stamboliyski (9 спирки)

  • Асеновград/ Asenovgrad

  • Маврудово / Mavrudovo

  • Крумово / Krumovo

  • Вагонно Депо Пловдив / Train Depot Plovdiv

  • Пловдив / Plovdiv

  • Прослав / Proslav

  • Тодор Каблешков / Todor Kableshkov

  • Кадиево / Kadievo

  • Стамболийски / Stamboliyski

КПВ ЧЗВ

  • В колко часа започва работа КПВ влак?

    Услугите на влак КПВ започват в 07:00 в понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък.

  • В колко часа КПВ влак спра да работи?

    Услугите на влак КПВ приключват в 07:00 в понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък.

  • В колко часа пристига КПВ влак?

    Кога идва влак линия Стамболийски / Stamboliyski? Проверете Времената на Пристигане в Реално Време за време на пристигане наживо и вижте пълния график за влак линия Стамболийски / Stamboliyski, който е най-близо до Вашето местоположение.

  • Има ли КПВ влак станция близо до мен?

    Кликнете тук, за да видите най-близката КПВ влак станция.

БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ КПВ влак Карта на линията – Стамболийски / Stamboliyski

КПВ влак Карта на Линията

КПВ влак График

КПВ влак линия работи в дни от седмицата. Редовни часове по график: 07:00

ДенРаботни часовеЧестота (мин)
пон07:00Еднократно заминаване
вто07:00Еднократно заминаване
сря07:00Еднократно заминаване
чет07:00Еднократно заминаване
пет07:00Еднократно заминаване
събНе РаботиНе Работи
недНе РаботиНе Работи

БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ влак Известия за Услуги

Вижте всички актуализации на КПВ (от Асеновград/ Asenovgrad), включително информация за статус в реално време, влак закъснения, промени на маршрути, промени на местоположения на спирки и всякакви други промени в услугата. Получете преглед на карта в реално време на КПВ (Стамболийски / Stamboliyski) и проследете влак, докато се движи по картата. Изтеглете приложението за цялата информация за БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ сега.

Такса на линия КПВ влак

Цените на БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ КПВ (Стамболийски / Stamboliyski) може да се променят въз основа на няколко фактора. За повече информация относно цените на билети за БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ, моля, проверете приложението Moovit или официалния уебсайт на БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ.

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Пловдив.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

КПВ (БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ)

Първата спирка от маршрута КПВ влак е Асеновград/ Asenovgrad, а последната спирка е Стамболийски / Stamboliyski. КПВ (Стамболийски / Stamboliyski) работи в дни от седмицата.

Допълнителна информация: КПВ има 9 гара, а общата продължителност на пътуването за този маршрут е приблизително 46 минути.

В движение сте? Вижте защо над 1.5 потребители вярват на Moovit като най-доброто приложение за обществен транспорт. Moovit Ви предлага маршрути на БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ , влак тракери в реално време, упътване в реално време, маршрутни карти на линии в Пловдив и помага да намерите най-близкия КПВ влак гара до вас. Нямате интернет достъп? Изтеглете офлайн PDF карта и графици за влак за КПВ влак, за да поемете на път.

Влак тракер на линия КПВ в реално време

Проследете линия КПВ (Стамболийски / Stamboliyski) на картата наживо в реално време и следвайте местоположението ѝ, докато се движи между спирките. Използвайте Moovit като влак тракер на линия КПВ влак тракер приложение на наживо БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ и никога не изпускайте своя влак.

Използвайте приложението като програма за планиране на пътуване за БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ или програма за планиране на пътуване за автобус или влак, за да планирате маршрута си около Пловдив. Организаторът на пътуване показва актуализирани данни за БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ и всеки влак, включително линия КПВ, в Пловдив

Следвайте местоположението НА ЖИВО на линия
00529cКПВ