East Midlands, Regne Unit

Inici
Destí
Cercar

Mou-te per East Midlands amb transport públic!

Viatjar per East Midlands mai ha estat tan fàcil. Tindràs indicacions pas a pas mentre vas d'un dels llocs més populars, carrer o principal estació. Mira els horaris de bus i tren, els temps d'arribada, les alertes de servei i les rutes detallades al mapa, per saber exactament com anar a qualsevol lloc de East Midlands.

Quan viatges des de qualsevol lloc de East Midlands pots fer servir les Indicacions en viu de Moovit per rebre Notificacions de baixada i saber exactament quan i fins on caminar, quant temps esperar la teva línia i quantes parades et queden. Moovit t'avisarà quan sigui el moment de baixar - no hauràs d'anar mirant constantment si la teva és la següent parada.

Tinc curiositat per saber com viatjar al treball a East Midlands es compara amb altres ciutats arreu del mon? La Índex de Transport Públic Moovit mostra dades i estadístiques sobre l'ús de transport públic a més de 150 ciutats. Trobi el temps mitjà de viatge i espera per part dels usuaris, la distància que la gent viatja per anar al treball amb transport públic i la distància mitjana que la gent a East Midlands camina cada dia. Vegi quins Tren, Bus i estacions són més populars a East Midlands, i moltes coses més!

East Midlands té 2 tipus de trànsit, incloent: Tren, Bus, operatius per diferents empreses, incloent-hi National Rail, Nottingham City Trs., Arriva Midlands, First, Yourbus, Stagecoach, Trent Barton, High Peak, Kinchbus, Brylaine Travel

Moovit es el Número #1 aplicació de trànsit.
Dóna suport a més de 1500 ciutats a més de 79 països arreu del món!
Placa de Google Play Placa de AppStore
Moovit - La teva aplicació de trànsit local per a Android i iOS
Moovit Arribades en directe, horaris, mapes