Salta al contingut principal

Transport públic a Mallorca

L'aplicació de Mobilitat Urbana Més Popular a Mallorca
Totes les opcions locals de mobilitat en una app
Get it on Google Play Download on the App Store
qrcode-img

Bus

Tren

Metro

Alternatives al Transport Públic a Mallorca

Prova d'utilitzar mobilitat compartida per un desplaçament més ràpid a Mallorca: Bicipalma, Donkey Republic and Wind

Mallorca Mapes sense connexió (PDF)

Mou-te per Mallorca amb transport públic!

Viatjar per Mallorca mai ha estat tan fàcil. Tindràs indicacions pas a pas mentre vas d'un dels llocs més populars, carrer o principal estació. Mira els horaris de bus i tren, els temps d'arribada, les alertes de servei i les rutes detallades al mapa, per saber exactament com anar a qualsevol lloc de Mallorca.

Quan viatges des de qualsevol lloc de Mallorca pots fer servir les Indicacions en viu de Moovit per rebre Notificacions de baixada i saber exactament quan i fins on caminar, quant temps esperar la teva línia i quantes parades et queden. Moovit t'avisarà quan sigui el moment de baixar - no hauràs d'anar mirant constantment si la teva és la següent parada.

Intrigat per saber com és viatjar dins de Mallorca respecte a d'altres ciutats de tot el món? La Índex de Transport Públic Moovit mostra fets i estadístiques sobre l'ús del transport públic a més de 150 ciutats. Trobaràs els desplaçaments habituals i el temps d'espera dels viatjans, la distància que viatgen per anar a treballar amb transport públic i la distància mitjana que les persones a Mallorca camina cada dia. Mira quins i estacions són els més populars a Mallorca, i molt més!

Mallorca té 0 tipus de trànsit, incloent: , operatius per diferents empreses, incloent-hi Metro de Palma, TIB, EMT Palma, CMT

Arribades en directe, horaris, plànols i més