Com arribar a SEGIP a La Paz amb Telefèric

Inici
Destí
Cercar

Indicacions a SEGIP de La Paz amb transport públic

Fes clic a una ruta per obtenir horaris actualitzats, arribades en viu i indicacions pas a pas.

Fes clic a una ruta per veure els horaris actualitzats

Preguntes i respostes

Obtenir indicacions des de la teva ubicació actual
Moovit es el Número #1 aplicació de trànsit.
Dóna suport a més de 2600 ciutats a més de 85+ països arreu del món!
Placa de Google Play Placa de AppStore
Afegeix aquesta insígnia a la teva pàgina web. Fes clic per copiar l' HTML

Busques indicacions fins a SEGIP a La Paz, Bolívia?

Arribar a SEGIP ara és molt més fàcil amb Moovit. Obtingues indicacions i busca la parada més propera mitjançant l'aplicació mòbil Moovit o l'aplicació web Moovit.

Telefèric i d'altres opcions són alternatives de transport públic rellevants que es poden utilitzar per arribar a la teva destinació. Les següents línies de trànsit tenen rutes que passen a prop de SEGIP - Telefèric: AMARILLA, VERDE.

Estàs buscant una parada propera a la teva destinació? Prova aquestes alternatives de transport: Los Sauces - Álamos; Álamos - Los Sauces; Final Calle 15.

Utilitzes una aplicació d'autobús específica per comprovar l'horari del bus? I una aplicació de tren diferent per aconseguir els temps d'arribada del tren? Amb Moovit, tenim totes les opcions de transport públic en una aplicació gratuïta fàcil d'usar.

Moovit t'ajuda a trobar les indicacions més ràpides cap a SEGIP, amb els horaris de temps més actualitzats. Baixa't la nostra aplicació per obtenir indicacions pas a pas en directe, l'estimació de l'horari en temps real i quina línia de transport pròxima et portarà a SEGIP en el menor temps possible. Baixa't Moovit per veure per què la Google Play Store i l'App Store d'Apple ens van votar com una de les millors aplicacions de transport disponibles.

SEGIP

Estacions més pròximes a SEGIP a La Paz

Moovit - La teva aplicació de trànsit local per a Android i iOS
Moovit Arribades en directe, horaris, plànols i més