Sydney, Austràlia

Inici
Destí
Cercar

Mou-te per Sydney amb transport públic!

Viatjar per Sydney mai ha estat tan fàcil. Tindràs indicacions pas a pas mentre vas d'un dels llocs més populars, carrer o principal estació. Mira els horaris de bus i tren, els temps d'arribada, les alertes de servei i les rutes detallades al mapa, per saber exactament com anar a qualsevol lloc de Sydney.

Quan viatges des de qualsevol lloc de Sydney pots fer servir les Indicacions en viu de Moovit per rebre Notificacions de baixada i saber exactament quan i fins on caminar, quant temps esperar la teva línia i quantes parades et queden. Moovit t'avisarà quan sigui el moment de baixar - no hauràs d'anar mirant constantment si la teva és la següent parada.

Tinc curiositat per saber com viatjar al treball a Sydney es compara amb altres ciutats arreu del mon? La Índex de Transport Públic Moovit mostra dades i estadístiques sobre l'ús de transport públic a més de 150 ciutats. Trobi el temps mitjà de viatge i espera per part dels usuaris, la distància que la gent viatja per anar al treball amb transport públic i la distància mitjana que la gent a Sydney camina cada dia. Vegi quins Tren, Tramvia, Ferri, Bus i estacions són més populars a Sydney, i moltes coses més!

Sydney té 4 tipus de trànsit, incloent: Tren, Tramvia, Ferri, Bus, operatius per diferents empreses, incloent-hi Sydney Trains, Sydney Light Rail, Sydney Ferries, NSW Trains, State Transit Sydney, Hillsbus, Busabout, Punchbowl Bus Company, Newcastle Buses and Ferries , Transdev NSW

Moovit es el Número #1 aplicació de trànsit.
Dóna suport a més de 2200 ciutats a més de 80+ països arreu del món!
Placa de Google Play Placa de AppStore

Línies de Tramvia a Sydney de Sydney Light Rail

Moovit - La teva aplicació de trànsit local per a Android i iOS
Moovit Arribades en directe, horaris, mapes