Salta al contingut principal
Funicular -

FUNICULAR línia

Barriada del Monumento - San Juan Bajo (Metro)

Metro de Sevilla

Metro de Sevilla FUNICULAR funicular Horari de ruta i parades (Actualitzat)

La FUNICULAR (Barriada Del Monumento) té 2 estacions que surt de San Juan Bajo i acaba a San Juan Alto.

Tria qualsevol de les FUNICULAR estacions que hi ha a continuació per trobar els horaris actualitzats en temps real i veure'n el mapa de ruta.

Direcció: Barriada Del Monumento (2 parades)

  • San Juan Bajo

  • San Juan Alto

Preguntes i respostes freqüents de FUNICULAR

  • A quina hora comença a funcionar FUNICULAR funicular?

    FUNICULAR funicular comença a funcionar a les 06:00 els dilluns, dimarts, dimecres, dijous.

  • A quina hora deixa de funcionar FUNICULAR funicular?

    FUNICULAR funicular deixa d'operar a les 02:00 els divendres.

  • A quina hora arriba FUNICULAR funicular?

    Quan arriba la Barriada del Monumento - San Juan Bajo (Metro) funicular? Veure horaris d'arribada per als horaris d'arribada en directe i per veure els horaris complerts de Barriada del Monumento - San Juan Bajo (Metro) funicular més propera a la teva ubicació.

  • Hi ha un FUNICULAR funicular estació a prop meu?

    Clic aquí per veure la FUNICULAR funicular estació més propera.

Mapa de línies de Metro de Sevilla FUNICULAR - Barriada Del Monumento

Mapa de línies de FUNICULAR

Horari de FUNICULAR

FUNICULAR funicular línia opera cada dia. Hores d'horari regular: 06:00 - 23:40

DiaHores operativesFreqüència (min)
dl.06:00 - 23:4010
dt.06:00 - 23:4010
dc.06:00 - 23:4010
dj.06:00 - 23:4010
dv.06:30 - 02:0010
ds.07:30 - 23:5010
dg.07:00 - 23:4010

Metro de Sevilla funicular Alertes de Servei

Consulta totes les actualitzacions a FUNICULAR (des de San Juan Bajo), inclosa la informació d'estat en temps real, els retards de funicular, els canvis de rutes, els canvis d'ubicació de les parades i qualsevol altre canvi de servei. Obtén una visualització del mapa en temps real de FUNICULAR (Barriada Del Monumento) i fes el seguiment de funicular mentre es mou al mapa. Baixeu ara l'aplicació per a tota la informació Metro de Sevilla.

FUNICULAR línia funicular tarifa

Metro de Sevilla FUNICULAR (Barriada Del Monumento) els preus poden canviar en funció de diversos factors. Per obtenir més informació sobre Metro de Sevilla, els costos dels bitllets consulta l'aplicació Moovit o el lloc web oficial de Metro de Sevilla.

L'aplicació de Mobilitat Urbana Més Popular a Sevilla.
Totes les opcions locals de mobilitat en una app

FUNICULAR (Metro de Sevilla)

La primera parada de la ruta FUNICULAR és San Juan Bajo i l'última parada és San Juan Alto. FUNICULAR (Barriada Del Monumento) està operativa durant a diari.

Informació addicional: FUNICULAR té 2 estacions i la durada total del viatge d'aquesta ruta és d'aproximadament 5 minuts.

De camí? Descobreix per què més de 1.5 milions d'usuaris confien en Moovit com la millor app de transport públic. Moovit t'ofereix rutes suggerides per Metro de Sevilla, seguiment de funicular en temps real, indicacions en directe, mapes de rutes de línies a Sevilla i t'ajuda a trobar la FUNICULAR estacions més propera a prop teu. No hi ha internet disponible? Descarrega un mapa PDF fora de línia i l'horari de funicular per a FUNICULAR per fer el teu viatge.

Monitoratge de la línia FUNICULAR en temps real funicular

Monitora la línia FUNICULAR (Barriada Del Monumento) en un mapa en directe en temps real i segueix la seva ubicació mentre es mou entre estacions. Utilitza Moovit com a rastrejador de la línia FUNICULAR funicular o una aplicació de seguiment Metro de Sevilla funicular en directe i no et perdis mai el teu funicular.

Utilitza l'app com a planificador de viatges per a Metro de Sevilla o com a planificador de viatges per a metro, funicular, tren, tramvia, bus o ferri per planificar la teva ruta per Sevilla. El planificador de viatges mostra dades actualitzades per a Metro de Sevilla i qualsevol funicular, inclosa la línia FUNICULAR, a Sevilla

FUNICULAR - Indicacions alternatives

Segueix la ubicació EN DIRECTE de la línia
ffd000FUNICULAR