Vej til Åkrogens Strandpark i Århus med Bus eller Bybane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Åkrogens Strandpark?

De nærmeste stationer til Åkrogens Strandpark er:

  • Solvejen/Egå Strandvej (Aarhus Kom) er 756 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Åkrogens Strandpark?

Disse Bus linjer standser nær Åkrogens Strandpark: 12, 123, 17.

Åkrogens Strandpark, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Åkrogens Strandpark i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Åkrogens Strandpark i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Åkrogens Strandpark på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Åkrogens Strandpark i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Åkrogens Strandpark? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Solvejen/Egå Strandvej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Åkrogens Strandpark med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 12, 123, 17

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Åkrogens Strandpark fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Åkrogens Strandpark, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Åkrogens Strandpark, Århus
Åkrogens Strandpark, Århus Åkrogen Strandpark er en offentlig park i bydelen Risskov for forstaden Egå, der ligger ud til Aarhus Bugt. Parken er delt op af en marina i midten, så der er en nordlige og en sydlig del. Kalø Vig og Helgenæs ligger øst for området, og lidt inde i landet mod vest ligger Egå Engsø. Selve stranden er relativt smalle og er omkring 10 og 12 meter brede, men og den sydlige del er omkring 850 meter lang mens den nordlige del er 440 meter lang.
Sådan kommer du til Åkrogens Strandpark med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Åkrogens Strandpark i Århus

Lettere at komme til Åkrogens Strandpark med appen!