Fortsæt til primært indhold

Vej til Ålholm st. i København med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Ålholm st.?

  De nærmeste stationer til Ålholm st. er:

  • Ålholm St. (Roskildevej) er 72 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Skellet (Roskildevej) er 275 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Ålholm Plads (Ålholmvej) er 413 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Kb Hallen St. er 701 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Langgade St. er 1120 meter derfra, 15 minutters gang.
  • Danshøj St. er 1156 meter derfra, 15 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Ålholm st.?

  Disse Bus linjer standser nær Ålholm st.: 21, 7A.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Ålholm st.?

  Disse Jernbane linjer standser nær Ålholm st.: F.

  Flere detaljer
Ålholm st. kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Ålholm st. i København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ålholm st. i København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ålholm st. på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ålholm st. i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ålholm st.? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ålholm St. (Roskildevej); Skellet (Roskildevej); Ålholm Plads (Ålholmvej); Kb Hallen St.; Langgade St.; Danshøj St..

Du kan tage til Ålholm st. med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 21, 7A Jernbane: F

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ålholm st. fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ålholm st., hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ålholm st., København
Ålholm st., København Ålholm Station er en S-togs-station på Ringbanen. Den går under Roskildevej ca. 300 meter øst for Ålholm Plads og åbnede den 8. januar 2005. Anlæggelsen af stationen har betydet, at man har placeret en lysreguleret fodgængerovergang for passagerer, der skal krydse Roskildevej. På forpladsens østlige ende er der overdækket cykelparkering – dels også aflåst. Nede på perronerne har man desuden bag overdækningerne opsat cykelholdere, hvor cyklerne står under et halvtag. Men i kraft af, at stationen er bygget under niveau i forhold til resten af området, så opstår der også læ med væggene bag. Stationen har to trapper fra vejen og ned til hver perron: En kort trappe, der drejer og går ud til perronen. Derudover en lang og knap så stejl trappe med ramper, der fører ned til cykelparkeringen. Stationen betjenes af linje 7A
Sådan kommer du til Ålholm st. med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Ålholm st. med appen!