Vej til Århus i Århus med Bus eller Bybane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Århus?

De nærmeste stationer til Århus er:

  • Grenåvej/Mejlbyvej (Aarhus Kom) er 26 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Egå Butikstorv/Egå Strandvej (Aarhus Kom) er 207 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Århus?

Disse Bus linjer standser nær Århus: 100, 121, 122, 17.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Århus i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Århus i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Århus på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Århus i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Århus? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Grenåvej/Mejlbyvej (Aarhus Kom); Egå Butikstorv/Egå Strandvej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Århus med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 100, 121, 122, 17.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Århus fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Århus, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Århus, Århus
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Århus med appen!