Vej til Ørum Kirke i Dronninglund med Bus, Jernbane eller Færge?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Ørum Kirke fra de vigtigste steder i Dronninglund med Bus, Jernbane eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ørum Kirke - Bus: Bus - 212, Bus - 73, Bus - 74.

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Ørum Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Ørum Kirke: Bus - 212, Bus - 73, Bus - 74.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ørum Kirke i Dronninglund

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ørum Kirke i Dronninglund, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ørum Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ørum Kirke i realtid.

Du kan tage til Ørum Kirke med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 212, Bus - 73, Bus - 74.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ørum Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ørum Kirke, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Dronninglund, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ørum Kirke, Dronninglund
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Ørum Kirke med appen!