Vej til Øster Bjerregrav i Purhus med Bus, Jernbane eller Bybane?

Start
Slut
Søg
Øster Bjerregrav, Purhus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Øster Bjerregrav fra de vigtigste steder i Purhus med Bus, Jernbane eller Bybane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Øster Bjerregrav

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Øster Bjerregrav?

De nærmeste stationer til Øster Bjerregrav er:

  • Ø. Bjerregrav/Bredgade (Randers Kom) er 156 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Øster Bjerregrav?

Disse Bus linjer standser nær Øster Bjerregrav: 62.

Øster Bjerregrav, Purhus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Øster Bjerregrav i Purhus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Øster Bjerregrav i Purhus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Øster Bjerregrav på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Øster Bjerregrav i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Øster Bjerregrav? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ø. Bjerregrav/Bredgade (Randers Kom).

Du kan tage til Øster Bjerregrav med Bus, Jernbane eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 62

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Øster Bjerregrav fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Øster Bjerregrav, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Purhus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Øster Bjerregrav, Purhus
Øster Bjerregrav, Purhus Øster Bjerregrav, er en by i Østjylland med 1.048 indbyggere (2019), beliggende i Øster Bjerregrav Sogn. Byen ligger i Randers Kommune og hører til Region Midtjylland. Øster Bjerregrav ligger 8 kilometer fra Randers C og kun ca. 5 km fra motorvejsnettet ved E45 og har egen aktiv boldklub med fitnesscenter, Dagligbrugs med OK benzintank, skole, SFO, dagpleje (både off. og privat) og vuggestue. Der findes også et aktivt erhvervskvarter. Endvidere er der et stort og ny renoveret (2015-2016) forsamlingshus. Byens aktive borgere har desuden forestået etableringen af en aktivitetspark, som løbende udbygges. Øster Bjerregrav er den ene af 2 landsbyer, i Region Midtjylland, der i 2017 er nomineret til titlen "Årets landsby". Området omkring Øster Bjerregrav byder på en flot natur. Landskabet er meget kuperet og byen ligger højt. Lavest ligger Fussing Sø ved Fussingø slot og det 1.001 hektar store naturområde "Bjerregrav Mose".
Sådan kommer du til Øster Bjerregrav med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Øster Bjerregrav i Purhus

Lettere at komme til Øster Bjerregrav med appen!