Fortsæt til primært indhold

Vej til Østervrå i Sæby med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Østervrå?

  De nærmeste stationer til Østervrå er:

  • Østervrå Svømmehal (Frederikshavn Kommune) er 151 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Liljevej (Hjørringvej / Østervrå) er 362 meter derfra, 5 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Østervrå?

  Disse Bus linjer standser nær Østervrå: 77, 78.

  Flere detaljer
Østervrå kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Østervrå i Sæby

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Østervrå i Sæby, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Østervrå på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Østervrå i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Østervrå? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Østervrå Svømmehal (Frederikshavn Kommune); Liljevej (Hjørringvej / Østervrå).

Du kan tage til Østervrå med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 77, 78

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Østervrå fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Østervrå, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Sæby, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Østervrå, Sæby
Østervrå, Sæby Østervrå (tidligere Øster Vrå) er en by i Vendsyssel med 1.302 indbyggere (2020), beliggende 20 km sydøst for Hjørring, 19 km vest for Sæby og 23 km sydvest for Frederikshavn. Byen hører til Frederikshavn Kommune og ligger i Region Nordjylland. I 1970-2006 hørte byen til Sæby Kommune,
Sådan kommer du til Østervrå med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Østervrå med appen!