Fortsæt til primært indhold

Vej til Aarhus i Århus med Bus eller Jernbane?

Aarhus kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Aarhus fra de vigtigste steder i Århus med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aarhus

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Aarhus?

  De nærmeste stationer til Aarhus er:

  • Vesterbro Torv/Langelandsgade (Aarhus Kom) er 91 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Vesterport (Aarhus Kom) er 97 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Grønnegade (Aarhus Kom) er 252 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Mølleparken/Thorvaldsensgade (Aarhus Kom) er 465 meter derfra, 7 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Aarhus?

  Disse Bus linjer standser nær Aarhus: 117, 13, 15, 2A, 3A, 4A.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Aarhus?

  Disse Jernbane linjer standser nær Aarhus: IC, ICL, RA, RE, RX.

  Flere detaljer
Aarhus kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Aarhus i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aarhus i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aarhus på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aarhus i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aarhus? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vesterbro Torv/Langelandsgade (Aarhus Kom); Vesterport (Aarhus Kom); Grønnegade (Aarhus Kom); Mølleparken/Thorvaldsensgade (Aarhus Kom).

Du kan tage til Aarhus med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 117, 13, 15, 2A, 3A, 4A Jernbane: IC, ICL, RA, RE, RX

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aarhus fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aarhus, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aarhus, Århus
Aarhus, Århus For alternative betydninger, se Aarhus (flertydig). (Se også artikler, som begynder med Aarhus)Aarhus ([ˈå·ˌhu’s]) eller Århus er Danmarks næststørste og Jyllands største byområde med 280.534 indbyggere (2020). I Aarhus Kommune bor der 349.983 indbyggere (2020). I den større byzone regner Eurostat med et befolkningstal på 845.971. Aarhus er en del af Byregion Østjylland, der med en befolkningstal estimeret til mellem 1,0 - 1,4 mio. er Danmarks største vækstcenter uden for Københavnsområdet.Byen ligger i Østjylland ved Aarhus Bugt med udsigt til halvøen Mols i østlig retning og til Kattegatøerne Samsø og Tunø længere borte mod sydøst. Aarhus fik købstadsrettigheder 2. juli 1441, men byen kan formentlig spores tilbage til midten af 700-tallet. Dens navn kommer af det olddanske Ārōs "Åens Munding". Aarhus centrum befinder sig i en ådal ved Aarhus Å, med bydele placeret på bakker langs ådalen. Byens forstæder befinder sig både i højt- og lavtliggende terræn. Nær bymidten findes Riis Skov og Marselisborg Skov i et bakket terræn, og de anvendes traditionelt til rekreative formål. Mod vest i ådalen ligger Brabrand Sø og Årslev Engsø. Mod nord er Aarhus afgrænset af Egådalen, der ligger i tilknytning til Egåen nær Mollerup Skov og Egå Engsø. Byens indbyggerne kaldes aarhusianere. Aarhusiansk er adjektivet til "Aarhus" og samtidig navnet på den stedlige dialekt (væsentligst rigsdansk med mere eller mindre udtalt østjysk tonefald). Byen skiftede 1. januar 2011 officielt navn tilbage til Aarhus, som også var byens navn før indførelsen af bolle-å med retskrivningsreformen i 1948.Den 24. august 2012 blev Aarhus sammen med resten af Region Midtjylland udvalgt som europæisk kulturhovedstad i 2017.
Sådan kommer du til Aarhus med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Aarhus med appen!