Vej til Aarhus Boulders i Århus med Bus eller Bybane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Aarhus Boulders fra de vigtigste steder i Århus med Bus eller Bybane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aarhus Boulders

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Aarhus Boulders?

De nærmeste stationer til Aarhus Boulders er:

  • Johann Gutenbergs Vej/Graham Bells Vej (Aarhus Kom er 114 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Aarhus Boulders?

Disse Bus linjer standser nær Aarhus Boulders: 117, 15.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Aarhus Boulders i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aarhus Boulders i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aarhus Boulders på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aarhus Boulders i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aarhus Boulders? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Johann Gutenbergs Vej/Graham Bells Vej (Aarhus Kom.

Du kan tage til Aarhus Boulders med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 117, 15

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aarhus Boulders fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aarhus Boulders, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aarhus Boulders, Århus

Nærmeste stationer til Aarhus Boulders i Århus

Lettere at komme til Aarhus Boulders med appen!