Vej til Aars i Aars med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg
Aars, Aars, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Aars fra de vigtigste steder i Aars med Bus, Jernbane eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aars

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Aars?

De nærmeste stationer til Aars er:

  • Aars Busterminal (Vesthimmerlands Komm.) er 373 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Aars?

Disse Bus linjer standser nær Aars: 113, 52, 57.

Aars, Aars, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Aars i Aars

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aars i Aars, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aars på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aars i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aars? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aars Busterminal (Vesthimmerlands Komm.).

Du kan tage til Aars med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 113, 52, 57

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aars fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aars, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Aars, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aars, Aars
Aars, Aars Aars eller Års er en tidligere stationsby med 8.320 indbyggere (2019), centralt beliggende i Vesthimmerland 43 km sydvest for Aalborg, 44 km nord for Viborg, 28 km nordvest for Hobro og 27 km sydøst for Løgstør. Byen hører til Region Nordjylland og er kommunesæde og den største by i Vesthimmerlands Kommune. Aars hører til Aars Sogn, og Aars Kirke ligger midt i byen. Den er opført i granit i første halvdel af 1200-tallet. Da Aars var blevet stationsby og begyndte at vokse, blev det nødvendigt at udvide kirken i 1921-22, hvor den også blev kalket hvid, som den er nu. Aars er den 76. største by i Danmark lige bagved Ribe, og lige foran Helsinge. I region Nordjylland er det den 9. største by foran Skagen, men bagved Sæby.
Sådan kommer du til Aars med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Aars med appen!