Vej til Aborrebjerg i Møn med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Aborrebjerg, Møn, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Aborrebjerg fra de vigtigste steder i Møn med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aborrebjerg

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Aborrebjerg?

Disse Bus linjer standser nær Aborrebjerg: 667.

Aborrebjerg, Møn, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Aborrebjerg i Møn

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aborrebjerg i Møn, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aborrebjerg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aborrebjerg i realtid.

Du kan tage til Aborrebjerg med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 667

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aborrebjerg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aborrebjerg, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Møn, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aborrebjerg, Møn
Aborrebjerg, Møn Aborrebjerg er med 143 moh. det højeste punkt på Møn. Herfra er der i klart vejr udsigt til Stevns mod nord samt Farøbroerne og Storstrømsbroen mod vest. Aborrebjerg er samtidig den mest markante bakke i hele Danmark. Der er nemlig lige under 1 kilometer fra toppen af bakken (143 m o.h.) og ned til bunden (0 m o.h.), som udgøres af kysten neden for Møns Klint. Ingen andre steder i landet finder man så stor en højdeforskel.
Sådan kommer du til Aborrebjerg med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Aborrebjerg i Møn

Lettere at komme til Aborrebjerg med appen!