Fortsæt til primært indhold

Vej til Adamsgård i Langebæk med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Adamsgård?

  De nærmeste stationer til Adamsgård er:

  • Røstofte (Ørslevvej) er 1017 meter derfra, 13 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Adamsgård?

  Disse Bus linjer standser nær Adamsgård: 661R.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Adamsgård i Langebæk

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Adamsgård i Langebæk, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Adamsgård på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Adamsgård i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Adamsgård? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Røstofte (Ørslevvej).

Du kan tage til Adamsgård med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 661R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Adamsgård fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Adamsgård, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Langebæk, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Adamsgård, Langebæk

Nærmeste stationer til Adamsgård i Langebæk

Lettere at komme til Adamsgård med appen!