Vej til Aldi i Skagen med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Aldi?

De nærmeste stationer til Aldi er:

  • Skagen Kulturcenter (Kirkevej / Skagen) er 211 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Kappelborg (Christian X Vej / Skagen / Frh. Komm.) er 265 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Skovbrynet (Hans Baghs Vej / Skagen) er 468 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Buttervej (Frederikshavnsvej / Skagen) er 511 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Skagen Gigt- Og Rygcenter (Region Nordjylland) er 546 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Aldi?

Disse Jernbane linjer standser nær Aldi: Jernbane - 75.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Aldi i Skagen

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aldi i Skagen, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aldi på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aldi i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aldi? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skagen Kulturcenter (Kirkevej / Skagen); Kappelborg (Christian X Vej / Skagen / Frh. Komm.); Skovbrynet (Hans Baghs Vej / Skagen); Buttervej (Frederikshavnsvej / Skagen); Skagen Gigt- Og Rygcenter (Region Nordjylland).

Du kan tage til Aldi med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: Jernbane - 75.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aldi fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aldi, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Skagen, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aldi, Skagen
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Aldi med appen!