Vej til Allerød Sø i Lillerød med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Allerød Sø?

De nærmeste stationer til Allerød Sø er:

  • Allerød Privatskole (Sortemosevej) er 483 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Allerød Sø?

Disse Bus linjer standser nær Allerød Sø: 381, 385.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Allerød Sø?

Disse Jernbane linjer standser nær Allerød Sø: A.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Allerød Sø i Lillerød

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Allerød Sø i Lillerød, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Allerød Sø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Allerød Sø i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Allerød Sø? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Allerød Privatskole (Sortemosevej).

Du kan tage til Allerød Sø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 381, 385 Jernbane: A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Allerød Sø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Allerød Sø, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Lillerød, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Allerød Sø, Lillerød
Allerød Sø, Lillerød Allerød Sø er en tidligere sø, nu et moseområde der ligger nord for Farum, vest for Blovstrød i Allerød Kommune. Den var oprindelig en lysåben, lavvandet sø, der er opstået i et dødislandskab efter afsmeltning af en strandet dødis. Søen ligger i en større sammenhængende istidslavning, som kan følges fra Hillerød mod Holte. Med afsmeltningen af isen blev der aflejret mange forskellige materialer, bl.a. store mængder af fint ler.
Lettere at komme til Allerød Sø med appen!