Fortsæt til primært indhold

Vej til Ammunitionsarsenalet i Frederikshavn med Bus eller Jernbane?

Ammunitionsarsenalet kort

Vejvisning til Ammunitionsarsenalet fra de vigtigste steder i Frederikshavn med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ammunitionsarsenalet

 • Bus Bus: 2
 • Jernbane Jernbane: 75

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Ammunitionsarsenalet?

  De nærmeste stationer til Ammunitionsarsenalet er:

  • Ammunitionsarsenalet (Tuenvej / Fr.Havn Komm.) er 396 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Ammunitionsarsenalet?

  Disse Bus linjer standser nær Ammunitionsarsenalet: 2.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Ammunitionsarsenalet?

  Disse Jernbane linjer standser nær Ammunitionsarsenalet: 75.

  Flere detaljer
Ammunitionsarsenalet kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Ammunitionsarsenalet i Frederikshavn

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ammunitionsarsenalet i Frederikshavn, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ammunitionsarsenalet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ammunitionsarsenalet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ammunitionsarsenalet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ammunitionsarsenalet (Tuenvej / Fr.Havn Komm.).

Du kan tage til Ammunitionsarsenalet med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 2 Jernbane: 75

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ammunitionsarsenalet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ammunitionsarsenalet, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Frederikshavn, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ammunitionsarsenalet, Frederikshavn
Ammunitionsarsenalet, Frederikshavn Ammunitionsarsenalet (AMA) var beliggende ved Elling, Tuenvej 120 9900 Frederikshavn, ca. seks kilometer nordvest for Frederikshavn. Det blev oprettet i København i 1676 som Fyrværkerikompagniet og i perioden fra 1750 til 1909 var navnene henholdsvis Kjøbenhavns Laboratorium, Laboratorieetaten i Kjøbenhavn, Gl. Laboratorium og Ny Laboratorium, Laboratoriumafdelingen, Laboratorieværkstederne og Hærens Laboratorium. I 1937 var der igen navneskifte til Hærens Ammunitionsarsenal, i 1951 til Ammunitionsarsenalet AMV, ASG og AJG og endelig i 1971 til AMA. Under besættelsen var AMA underleverandør til DISA A/S ved eksport af våbendele til Nazi-Tyskland. Fabrikken blev derfor saboteret i 1945 (se Ny Tøjhus). Ammunitionsarsenalet flyttede til Elling i 1968, da Bådsmandsstrædes Kaserne blev nedlagt i forbindelse med oprettelse af Hærens Materielkommando. I 1971 blev de sidste aktiviteter på Ny Tøjhus også indstillet. Arsenalet har siden 1676 produceret ammunition til det danske forsvar og tilhørte indtil 2008 Forsvarets Materieltjeneste (tidligere Hærens Materielkommando), hvorefter arsenalet blev solgt til den spanske producent af ammunition Expal, som ejes af portugisiske Maxam, til overtagelse den 29. april 2008. Ved privatiseringen tog AMA navnskifte til Denex. Siden privatiseringen var Denex primært beskæftiget med at destruere gammel ammunition og fremstilling af lav-kaliber ammunition.Efter flere år med underskud besluttede det spanske moderselskab, Expal, i februar 2020 at afvikle produktionen af ammunition i Elling. Dermed blev der sat punktum for 344 års dansk ammunitionsproduktion der samtidigt betød et farvel til virksomhedens 63 ansatte. Med udgangen af marts 2020 lukkede virksomheden.

Nærmeste stationer til Ammunitionsarsenalet i Frederikshavn

Lettere at komme til Ammunitionsarsenalet med appen!