Vej til Andelslandsbyen Nyvang i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge

Start
Slut
Søg
Andelslandsbyen Nyvang, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Andelslandsbyen Nyvang fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane, Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Andelslandsbyen Nyvang Bus: Bus - 420, Bus - 501A, Bus - 504, Bus - 540.

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Andelslandsbyen Nyvang?

De nærmeste stationer til Andelslandsbyen Nyvang er:

  • Nyvangsgården (Oldvejen) er 439 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Andelslandsbyen Nyvang?

Disse Bus linjer standser nær Andelslandsbyen Nyvang: Bus - 420, Bus - 501A, Bus - 504, Bus - 540.

Andelslandsbyen Nyvang, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Andelslandsbyen Nyvang i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Andelslandsbyen Nyvang i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Andelslandsbyen Nyvang på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Andelslandsbyen Nyvang i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Andelslandsbyen Nyvang? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Nyvangsgården (Oldvejen).

Du kan tage til Andelslandsbyen Nyvang med Jernbane, Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 420, Bus - 501A, Bus - 504, Bus - 540.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Andelslandsbyen Nyvang fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Andelslandsbyen Nyvang, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Andelslandsbyen Nyvang
Andelslandsbyen Nyvang Andelslandsbyen Nyvang er et historisk oplevelsescenter på Nordvestsjælland, som har hjemme på Nyvang, en gammel proprietærgård på 44 ha, beliggende syd for Holbæk. Stedet er et levende frilandsmuseum hvor andelsperioden fra 1870-1950 kan opleves gennem adskillige udstillinger og aktiviteter, eksempelvis findes et andelsmejeri med dampmaskine og smørkærne, et statshusmandssted med dyr og smedje, et savværk, et skomagerværksted, en brugsforening, en kirke, en redningsstation og andre erhverv fra den tid. I andelslandsbyens gamle brugs er det muligt for besøgende at købe rygeost, nykærnet smør, spegesild, erstatningskaffe, kurve, koste og meget andet. Centret åbnede i 1992 og er siden blevet udbygget kraftigt. Den besøgende kan både se, høre, lugte og smage sig frem. Der foregår dagligt aktiviteter i langt de fleste af Andelslandsbyens bygninger. Centrets formål er at formidle andelsbevægelsens centrale tidsepoke til interesserede. Andelslandsbyen Nyvang, der nu er en selvejende institution som drives af nogle få ansatte og mange frivillige, modtager offentlige midler til hjælp til den daglige drift, mens penge til nyanlæg skaffes fra forskellige sponsorer og fonde. Centret ligger 4 kilometer fra Holbæk centrum.
Sådan kommer du til Andelslandsbyen Nyvang med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Andelslandsbyen Nyvang med appen!