Fortsæt til primært indhold

Vej til Bådsmanden i Ringkøbing med Bus eller Jernbane?

Bådsmanden kort

Vejvisning til Bådsmanden fra de vigtigste steder i Ringkøbing med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bådsmanden

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Bådsmanden?

  De nærmeste stationer til Bådsmanden er:

  • Vedersø Klit (Ringkøbing-Skjern Kom) er 77 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Bådsmanden?

  Disse Bus linjer standser nær Bådsmanden: 270.

  Flere detaljer
Bådsmanden kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Bådsmanden i Ringkøbing

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bådsmanden i Ringkøbing, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bådsmanden på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bådsmanden i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Bådsmanden? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vedersø Klit (Ringkøbing-Skjern Kom).

Du kan tage til Bådsmanden med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 270

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bådsmanden fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bådsmanden, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Ringkøbing, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bådsmanden, Ringkøbing
Lettere at komme til Bådsmanden med appen!