Fortsæt til primært indhold

Vej til Bellahøj i København med Bus, Jernbane eller Metro?

Se Bellahøj, København, på kortet

Vejvisning til Bellahøj fra de vigtigste steder i København med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bellahøj

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Bellahøj?

  De nærmeste stationer til Bellahøj er:

  • Brønshøj Torv (Frederikssundsvej) er 43 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Brønshøj Torv (Krappesholmvej) er 90 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Hvidkildevej (Bellahøjvej) er 126 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Brønshøj Torv (Krabbesholmvej) er 167 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Bellahøj?

  Disse Bus linjer standser nær Bellahøj: 21, 26, 2A, 350S, 5C, 68.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Bellahøj?

  Disse Jernbane linjer standser nær Bellahøj: F.

  Flere detaljer

Se Bellahøj, København, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Bellahøj i København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bellahøj i København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bellahøj på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bellahøj i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Bellahøj? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Brønshøj Torv (Frederikssundsvej); Brønshøj Torv (Krappesholmvej); Hvidkildevej (Bellahøjvej); Brønshøj Torv (Krabbesholmvej).

Du kan tage til Bellahøj med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 21, 26, 2A, 350S, 5C, 68 Jernbane: F

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bellahøj fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bellahøj, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bellahøj, København
Bellahøj, København Bellahøj er et område i Københavns Kommune, der er kendt Danmarks første højhusbyggeri og et årligt dyrskue for Vestegnens landbrugere 1938-67. Det er nu opdelt i en campingplads, hvor der uden for sæsonen afholdes et kræmmermarked. Resten af området udgøres af sportscenteret Grøndal MultiCenter, der oprindeligt blev bygget af Københavns Kommune i 1965 til brug som kongrescenter og fungerede under navnet Bella Center, indtil kommunen i 1975 på Amager havde en ny og større centerbygning klar til at overtage funktionen og navnet. Hvor vandtårnet lå, ligger nu boligområdet Bjerglandsbyen. Siden 2013 har amfiteateret bag de markante Bellahøjhuse haft musikfestival under navnet En sommerdag på Bellahøj. Festivalen ligger i slutningen af august, og har som den eneste festival i Danmark udelukkende dansksproget musik på programmet. Det har budt på navne som Peter Sommer, Katinka, Karl William, Allan Olsen, Niels Skousen, Nikolaj Nørlund, Kirstine Stubbe Teglbjærg og mange flere.

Moovit

1.19M+ anmeldelser
Nemmere at komme til Bellahøj i...