Fortsæt til primært indhold

Vej til Billund Airport (BLL) i Billund med Bus eller Jernbane?

Billund Airport (BLL) kort

Vejvisning til Billund Airport (BLL) fra de vigtigste steder i Billund med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Billund Airport (BLL)

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Billund Airport (BLL)?

    Disse Bus linjer standser nær Billund Airport (BLL): 166, 43.

    Flere detaljer
Billund Airport (BLL) kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Billund Airport (BLL) i Billund

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Billund Airport (BLL) i Billund, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Billund Airport (BLL) på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Billund Airport (BLL) i realtid.

Du kan tage til Billund Airport (BLL) med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 166, 43

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Billund Airport (BLL) fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Billund Airport (BLL), hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Billund, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Billund Airport (BLL), Billund
Lettere at komme til Billund Airport (BLL) med appen!