Vej til Birket i Danmark med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Birket fra de vigtigste steder i Danmark med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Birket

  • Bus
    Bus
  • Jernbane
    Jernbane

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Birket?

De nærmeste stationer til Birket er:

  • Vink - Sønderskovhjemmet (Skovstrædet) er 1170 meter derfra, 15 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Birket?

Disse Bus linjer standser nær Birket: Bus - 730.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Birket?

Disse Jernbane linjer standser nær Birket: Jernbane - 710R.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Birket i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Birket i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Birket på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Birket i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Birket? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vink - Sønderskovhjemmet (Skovstrædet).

Du kan tage til Birket med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 730 Jernbane: Jernbane - 710R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Birket fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Birket, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Birket
Lettere at komme til Birket med appen!