Fortsæt til primært indhold

Vej til Bjerregrav Friskole i Møldrup med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Bjerregrav Friskole fra de vigtigste steder i Møldrup med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bjerregrav Friskole

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Bjerregrav Friskole?

  De nærmeste stationer til Bjerregrav Friskole er:

  • Bjerregrav (Viborg Kom) er 709 meter derfra, 10 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Bjerregrav Friskole?

  Disse Bus linjer standser nær Bjerregrav Friskole: 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Bjerregrav Friskole i Møldrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bjerregrav Friskole i Møldrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bjerregrav Friskole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bjerregrav Friskole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Bjerregrav Friskole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Bjerregrav (Viborg Kom).

Du kan tage til Bjerregrav Friskole med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bjerregrav Friskole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bjerregrav Friskole, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Møldrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bjerregrav Friskole, Møldrup
Lettere at komme til Bjerregrav Friskole med appen!