Vej til Blans i Sundeved med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Blans, Sundeved, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Blans fra de vigtigste steder i Sundeved med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Blans

  • Bus Bus: Bus - 110, Bus - 112

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Blans?

Disse Bus linjer standser nær Blans: Bus - 110, Bus - 112.

Blans, Sundeved, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Blans i Sundeved

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Blans i Sundeved, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Blans på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Blans i realtid.

Du kan tage til Blans med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 110, Bus - 112

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Blans fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Blans, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Sundeved, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Blans, Sundeved
Blans, Sundeved Blans (tysk: Blans) er en lille by i Sønderjylland med 507 indbyggere (2019), beliggende i Ullerup Sogn, mellem Aabenraa og Sønderborg. Blans ligger i Sønderborg Kommune og tilhører Region Syddanmark. Navnet Blans er sandsynligvis opstået af det ældre Blånes; i året 1315 nævnes to adelsmænd, Erik Blånes og Peder Nilssen af Blånes. Det har sit tilsvarende i Blåskov, Blåbæk, Blåhøj, Blåmølle osv. Navnet hidrører sandsynligvis fra, at der her fandtes en mørk skovstrækning. I ældre tid betød blå det samme som sort. Fra byen er der 1,2 kilometer til den tidligere herregård Ballegård og Ballebro hvor Ballebro Færgekro ligger og hvor færgen M/F Bitten Clausen sejler over Als Fjord hver halve time til Hardeshøj på Nordals. Blans består af ca. 300 huse, købmand og sportsanlæg (fodbold, legeplads, tennis). Eckersberg Børneunivers er en samlende privat institution med børnehave, SFO og friskole (130 elever til 0-9. klasse grundlagt i 1995 da den daværende kommunale skole blev lukket). Syd for ligge svineslagteriet Danish Crown svineslagteri med ca. 1100 medarbejdere. Svineslagteriet blev 16. april 2007 ramt af en storbrand der ødelagde mindst 3/4 af slagteriet. I forbindelse med genopførelsen, blev slagteriet moderniseret. Der slagtes ca. 62.000 svin pr. uge. Der er busforbindelser til Aabenraa, Sønderborg og Gråsten i morgen og eftermiddagstimerne og hver anden time midt på dagen. I 2005 indsamlede beboerne gennem projektet "Blans i Bevægelse" 1,3 millioner kroner (gennem fonde og med frivillig arbejdskraft). Resultatet blev et udendørs-aktivitetscenter (moderne legeplads), som i dag vedligeholdes ved fælles hjælp. I juni 2018 lukkede den lokale købmand. Der blev i oktober afholdt et borgermøde, som besluttede at starte en anpartstegning. 70 % af husstandene i og omkring Blans tegnede sig for 540.000 kr. Anpart-selskabet fik et lån af den lokale sparekasse til at købe den tidligere købmandshandel. Frivillig arbejdskraft renoverede butikken. Den nye købmand har lejet butikken på egen risiko, men får støtte af de frivillige.
Sådan kommer du til Blans med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Blans med appen!