Vej til Blue Water Dokken i Esbjerg med Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Blue Water Dokken?

De nærmeste stationer til Blue Water Dokken er:

  • Gl Vardevej V Skovbocentret (Esbjerg) er 345 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Svømmestadion Danmark (Esbjerg) er 614 meter derfra, 10 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Blue Water Dokken?

Disse Bus linjer standser nær Blue Water Dokken: 6C.

Blue Water Dokken, Esbjerg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Blue Water Dokken i Esbjerg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Blue Water Dokken i Esbjerg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Blue Water Dokken på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Blue Water Dokken i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Blue Water Dokken? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Gl Vardevej V Skovbocentret (Esbjerg); Svømmestadion Danmark (Esbjerg).

Du kan tage til Blue Water Dokken med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 6C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Blue Water Dokken fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Blue Water Dokken, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Esbjerg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Blue Water Dokken, Esbjerg
Blue Water Dokken, Esbjerg Blue Water Dokken er en sportshal i Esbjerg, placeret på samme lokation som den tidligere Esbjerg Stadionhal. Hallen indgår i det samlede idrætsanlæg kaldet Esbjerg Idrætspark, og er hjemmebane for elitehåndboldklubberne Team Esbjerg og Ribe-Esbjerg HH. Udover håndbold kan hallen også bruges til idrætsstævner, messer, koncerter og shows. Den oprindelige Esbjerg Stadionhal blev bygget i 1968 og var på opførselstidspunktet forud for sin tid, da omklædningsrummene er placeret, så der er spilleradgang fra de fire hjørner. I 2011 var hallen godt udtjent, og man begyndte i september 2011 at rive den ned. Man bibeholdt kælderen og begyndte at bygge en ny hal op derpå. Den nye hal blev indviet den 5. oktober 2012, og den første kamp blev spillet den 13. oktober, da Ribe-Esbjerg HH tabte til Skjern Håndbold med 36-33. Efter ombygningen fik Blue Water Shipping og Pedersen Gruppen som navnesponsorer deres navne på den tidligere Esbjerg Stadionhal, da den blev navngivet Blue Water Dokken.
Sådan kommer du til Blue Water Dokken med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Blue Water Dokken med appen!