Vej til Borup Privatskole, Salen i Skovbo med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Borup Privatskole, Salen?

De nærmeste stationer til Borup Privatskole, Salen er:

  • Bækgårdsvej (Kimmerslevvej) er 219 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Borup St. (Hovedgaden) er 637 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Borup Privatskole, Salen?

Disse Bus linjer standser nær Borup Privatskole, Salen: 245R.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Borup Privatskole, Salen?

Disse Jernbane linjer standser nær Borup Privatskole, Salen: RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Borup Privatskole, Salen i Skovbo

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Borup Privatskole, Salen i Skovbo, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Borup Privatskole, Salen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Borup Privatskole, Salen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Borup Privatskole, Salen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Bækgårdsvej (Kimmerslevvej); Borup St. (Hovedgaden).

Du kan tage til Borup Privatskole, Salen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 245R Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Borup Privatskole, Salen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Borup Privatskole, Salen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Skovbo, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Borup Privatskole, Salen, Skovbo
Lettere at komme til Borup Privatskole, Salen med appen!