Vej til Bossen Og Bumsen i Horsens med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Bossen Og Bumsen?

De nærmeste stationer til Bossen Og Bumsen er:

  • Carit Etlars Vej/Sundvej (Horsens Kom) er 24 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Via/Chr. M. Østergårdsvej (Horsens Kom) er 278 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Bossen Og Bumsen?

Disse Bus linjer standser nær Bossen Og Bumsen: 1, 2, 306.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Bossen Og Bumsen?

Disse Jernbane linjer standser nær Bossen Og Bumsen: RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Bossen Og Bumsen i Horsens

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bossen Og Bumsen i Horsens, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bossen Og Bumsen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bossen Og Bumsen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Bossen Og Bumsen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Carit Etlars Vej/Sundvej (Horsens Kom); Via/Chr. M. Østergårdsvej (Horsens Kom).

Du kan tage til Bossen Og Bumsen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1, 2, 306 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bossen Og Bumsen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bossen Og Bumsen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Horsens, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bossen Og Bumsen, Horsens
Lettere at komme til Bossen Og Bumsen med appen!