Fortsæt til primært indhold

Vej til Boutique Unique i Viborg med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Boutique Unique fra de vigtigste steder i Viborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Boutique Unique

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Boutique Unique?

  De nærmeste stationer til Boutique Unique er:

  • Møldrup (Viborg Kom) er 95 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Boutique Unique?

  Disse Bus linjer standser nær Boutique Unique: 766, 960X.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Boutique Unique i Viborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Boutique Unique i Viborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Boutique Unique på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Boutique Unique i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Boutique Unique? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Møldrup (Viborg Kom).

Du kan tage til Boutique Unique med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 766, 960X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Boutique Unique fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Boutique Unique, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Viborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Boutique Unique, Viborg
Lettere at komme til Boutique Unique med appen!