Vej til Brandhøjbanen i Hedehusene med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Brandhøjbanen?

De nærmeste stationer til Brandhøjbanen er:

  • Hedeland (Brandhøjgårdsvej) er 622 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Brandhøjbanen?

Disse Bus linjer standser nær Brandhøjbanen: 123, 224.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Brandhøjbanen?

Disse Jernbane linjer standser nær Brandhøjbanen: RE.

Brandhøjbanen, Hedehusene, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Brandhøjbanen i Hedehusene

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Brandhøjbanen i Hedehusene, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Brandhøjbanen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Brandhøjbanen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Brandhøjbanen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Hedeland (Brandhøjgårdsvej).

Du kan tage til Brandhøjbanen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 123, 224 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Brandhøjbanen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Brandhøjbanen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Hedehusene, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Brandhøjbanen, Hedehusene
Brandhøjbanen, Hedehusene Brandhøjbanen er en dansk modeljernbane med minitog, der ligger i Hedeland-området syd for Hedehusene. Banen ligger på et 18.000 m² stort område og omfatter mere end 1.200 meter spor med sporvidder på 127 mm, 145 mm og 184 mm. Udgangspunktet for banen er en station med drejeskive, opfyrings- og smøregrav. Desuden er der en dobbeltsporet strækning med en vendesløjfe, en rundbane, en viadukt og flere broer.Banen drives af en klub, hvis medlemmer selv bygger de damp-, el- og motordrevne tog, der køres med. Togene er i forskellige størrelsesforhold, for eksempel 1:10 for normalsporsmateriel eller 1:3 for smalsporsmateriel. Et tog oprangeres typisk af et lokomotiv, en vogn til lokomotivføreren og en eller flere vogne til passagerne, der typisk sidder på vognene. Der kan dog også køres med et IC3-togsæt, som er stort nok til at sidde i.Brandhøjbanen ligger ved Stenager på Hedelands Veteranbane, hvis tog stopper der på Brandhøjbanens køredage.
Sådan kommer du til Brandhøjbanen med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Brandhøjbanen i Hedehusene

Lettere at komme til Brandhøjbanen med appen!