Vej til Brattingsborg i Samsø med Bus eller Færge?

Start
Slut
Søg
Brattingsborg, Samsø, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Brattingsborg fra de vigtigste steder i Samsø med Bus eller Færge

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Brattingsborg

  • Bus
    Bus

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Brattingsborg?

Disse Bus linjer standser nær Brattingsborg: Bus - 131.

Brattingsborg, Samsø, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Brattingsborg i Samsø

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Brattingsborg i Samsø, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Brattingsborg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Brattingsborg i realtid.

Du kan tage til Brattingsborg med Bus eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 131

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Brattingsborg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Brattingsborg, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Samsø, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Brattingsborg, Samsø
Brattingsborg, Samsø Brattingsborg er en herregård som ligger på Samsø. Gården, hvis historie går helt tilbage til 1216, hed oprindeligt Søllemarksgård, men Griffenfeld, som ejede Samsø i 1600-tallet, ændrede dens navn til Brattingsborg. Gården ligger i Tranebjerg Sogn, Samsø Herred, Samsø Kommune. Hovedbygningen er opført i 1870 af arkitekt Knud Borring og er udvidet i 1897-1898 ved arkitekt Martin Borch. I haven ligger et voldsted. Brattingsborg Gods er på 2376 hektar med Bisgård, Hjalmersgård og Sannholm, hvilket er henved en fjerdedel af Samsøs areal. Brattingsborg Gods var en del af Grevskabet Samsøe – der bl.a. også hørte under Gisselfeld på Sydsjælland. Grevskaberne i Danmark opløstes på baggrund af lensafløsningsloven af 1919. Grevskabet Samsøe blev afløst i 1921. Flere af Brattingsborgs ejere var også overdirektører for Gisselfeld Kloster. Sidste overdirektør var lensgreve Aage Danneskiold-Samsøe, der døde i 1945. Da Brattingsborg på det tidspunkt var afløst efter lensafløsningsloven, fulgte det ikke med den næste overdirektør på Gisselfeld, og blev efter Aage Danneskiold-Samsøes død privatejet og arvet af hans datter komtesse Elisabeth Henriette Danneskiold-Samsøe, gift Lassen. Godset har navn efter voldstedet Gammel Brattingsborg, som ligger i udkanten af Tranebjerg – mellem Marsk Stigsvej og Tingvej. Brattingsborg er også navnet på et voldsted ved Hald Hovedgård.
Sådan kommer du til Brattingsborg med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Brattingsborg med appen!