Vej til Brunsnæs i Broager med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Brunsnæs, Broager, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Brunsnæs fra de vigtigste steder i Broager med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Brunsnæs

  • Bus Bus: Bus - 223
  • Jernbane Jernbane: Jernbane - ICL

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Brunsnæs?

Disse Bus linjer standser nær Brunsnæs: Bus - 223.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Brunsnæs?

Disse Jernbane linjer standser nær Brunsnæs: Jernbane - ICL.

Brunsnæs, Broager, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Brunsnæs i Broager

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Brunsnæs i Broager, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Brunsnæs på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Brunsnæs i realtid.

Du kan tage til Brunsnæs med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 223 Jernbane: Jernbane - ICL

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Brunsnæs fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Brunsnæs, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Broager, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Brunsnæs, Broager
Brunsnæs, Broager Brunsnæs (tysk: Brunsnis) er en meget lille fjordlandsby i Broager Sogn i Sønderjylland beliggende på sydvestsiden af Broager Land ud til Flensborg Fjord. Historisk har det været et gammelt færgeleje med forbindelse til Holnæs i området Angel i Sydslesvig. Gendarmstien går gennem Brunsnæs. Nu er området mest ferieområde, hvor der er mange udflugtsmuligheder. Ved Brunsnæs fandtes indtil 1999 resterne af en 550 år gammel hvidtjørn. En ny blev plantet i 2017.Brunsnæs ligger i Sønderborg Kommune og hører til Region Syddanmark.
Sådan kommer du til Brunsnæs med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Brunsnæs med appen!