Vej til Bulbjerg i Hanstholm med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Bulbjerg, Hanstholm, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Bulbjerg fra de vigtigste steder i Hanstholm med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bulbjerg - Bus: 325, 70.

Sådan kommer du til Bulbjerg af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Aalborg Airport (AAL), Aalborg 253 min
Bus - 7070
Bus - 325325
Gå
Fra Skalborg Bakke, Aalborg 386 min
Bus - 5050
Bus - 5757
Bus - 7070
Bus - 325325
Gå
Fra Telenor Gøteborgvej, Aalborg 298 min
Bus - 1414
Bus - 7070
Bus - 325325
Gå
Fra Telenor 400 min
Gå
Bus - 950X950X
Bus - 7070
Bus - 325325
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Bulbjerg?

Disse Bus linjer standser nær Bulbjerg: 325, 70.

Bulbjerg, Hanstholm, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Bulbjerg i Hanstholm

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bulbjerg i Hanstholm, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bulbjerg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bulbjerg i realtid.

Du kan tage til Bulbjerg med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 325, 70.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bulbjerg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bulbjerg, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Hanstholm, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bulbjerg, Hanstholm
Bulbjerg, Hanstholm Bulbjerg er "Jyllands eneste klippe, eneste faste "bolværk mod havet" – ordene er St. St. Blichers og fra året 1839. Fuglefjeldet, beliggende i Nordvestjylland, er en knude af limsten, der rejser sig 47 meter over havet. Den er konstant udsat for nedbrydning af Vesterhavets bølger, som tager store stykker ad gangen og spreder dem ud på stranden neden for Bulbjerg. Fuglefjeldet rummer bl.a. 500 par rider. I de senere år har der været yngleforsøg hos mallemukker. Der er mulighed for at observere suler, kjover, lunder og andre havfugle ved pålandsvind. Fra stenalderen og op til omkring starten af vores tidsregning, var Bulbjerg en ø i havet, der dengang dækkede dele af Thy. Det er i den periode, at de stejle kystskrænter dannedes mod vest og nord. Der er fundet beboelser fra stenalderen og bronzealderen i området. Fra de ældste tider har Bulbjerg fungeret som en landkending for, hvor åbningen fra Vesterhavet ned til Vust og Limfjorden var. Denne havde vikingerne brugt i århundreder, når de sejlede ud fra Aggersborg, vikingefæstningen der ligger ikke så langt væk. Denne åbning fra Vesterhavet til Limfjorden sandede til i 1100-tallet. Dermed blev Limfjorden til en fjord. I klart vejr kan man se Hanstholm og Rubjerg Knude. I 1800-tallet blev der afholdt nationalfester ved Bulbjerg, og i 1900-tallet byggede man ved Bulbjerg et badehotel, der i slutningen af besættelsen 1940-1945 blev sprængt i luften. I havet ud for Bulbjerg stod indtil 1978 den 16 meter høje klippe Skarreklit, der havde navn efter skarven, som havde en koloni her. Klippen væltede i en storm den 19. september 1978, og i dag når den kun op til vandoverfladen. I sommeren 1996 blev der i en gammel bunker fra besættelsen åbnet en lille udstilling om Bulbjergs geologi, fugleliv og historie. Udstillingen er tilgængelig året rundt. I nærheden af fuglefjeldet findes der en lille campingplads og lejrskolen Bulbjerghus. I 1840, 1841 og 1842 afholdtes folkefest i Bulbjerg til kirkelig vækkelse.
Sådan kommer du til Bulbjerg med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Bulbjerg i Hanstholm

Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Bulbjerg med appen!